Hoe vervelend is het als je steeds honderden visitekaartjes in je tas moet doen. Ze slingeren overal rond en vaak zijn ze gekreukeld. Met een NFC visitekaart is dit verleden tijd. De kaart is gemaakt van PVC en is voorzien van een NFC chip. De kaart heeft het formaat van een pinpas, zo past die in je portemonnee en heb je het altijd bij de hand. Maar waarom is een NFC visitekaart nou zo handig? In dit artikel ga ik je meer vertellen over de voordelen van een NFC visitekaart.

Snel en makkelijk 

De kaart is een uniek product omdat het nog niet veel wordt gebruikt. Tap de kaart tegen een telefoon met NFC en de telefoon opent gelijk jouw contactgegevens. Zo hoeft de ander niet jouw e-mailadres, nummer en website handmatig in te voeren. De kans op fouten wordt minder en je hebt jouw gegevens gedeeld binnen een paar seconden. 

Meer bezoekers op jouw website 

Door middel van de NFC technologie kan de gebruiker direct op jouw website komen. Tap de kaart tegen een telefoon en de telefoon opent de website binnen een paar seconden. De gebruiker wordt direct doorgestuurd naar jouw website. Zo hoeft de gebruiker niet meer op google te zoeken naar jouw website. Super handig!

Innovatief product 

Toekomstige klanten ervaren een NFC visitekaart als een innovatief product. Jouw toekomstige klanten vinden het leuk dat je zo innovatief bezig bent. Naast dat het een innovatief product is laat je ook een goede indruk achter. Jouw toekomstige klanten zullen sneller aan jou denken. Ben jij benieuwd hoe een NFC visitekaart eruit ziet? Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

Uniek 

NFC kaarten worden vaak gebruikt als een visitekaart. Wist je dat je er nog meer mee kan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de NFC kaart als een bedankkaart te gebruiken voor een evenement. Na afloop van een evenement ontvangen de gasten een kaart. Tap de kaart en je kan de foto’s van het evenement terugkijken.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *